Köszöntő szöveg,oia naplementekor santorinin,üdvözöllek
gyukli gyula kezében fényképezőgép

Gyukli Gyula

– Esküvői és rendezvényfotós –

Örülök, hogy tetszenek a fotóim. Szeretnétek többet megtudni rólam?
Lapozzatok picit lejjebb!

Szeretem a reggeleket egy jó kávéval beindítani, a természetet, utazni, a jó filmeket, főzni a családomnak, a jó borokat, az „Építőket”, a Barcát, a naplementéket (a napfelkeltékhez általában lusta vagyok), könyvet olvasni, szép helyeken bringázni. Ezek legtöbbjére azonban most nem sok időm van, mivel főállású apa is vagyok egyben.

Feleségemnek, Vikinek soha nem lehetek elég hálás, hogy két gyönyörű kislányunknak, Annának és Lisa-nak életet adott. A velük közösen eltöltött idő az alapja és fő motiváló ereje is az én sikereimnek.

A fotózás iránt komolyabban 2004-ben kezdtem el érdeklődni, amikor megvettem az első digitális gépemet. Az első esküvőmet tíz évvel később, 2014-ben fotóztam a németországi Freiburgban, ahol 12 szép évet tölthettem el. Hamar világossá vált számomra, hogy az esküvőfotózás az a terület, ahol igazán ki tud teljesedni a kreatív énem. A pozitív visszajelzések csak megerősítettek ebben. Talán az esküvők sokszínűsége az, ami a legjobban magával ragad és inspirál. Freiburgi éveim során volt szerencsém francia, portugál, kaliforniai, svájci, német, osztrák, kazah, de indiai esküvőt is fotózni és mondhatom, mindegyikük egyedi és megismételhetetlen volt.
Megtisztelő, hogy ezek a párok mind bizalmat szavaztak nekem és életük egyik legszebb napját megörökíthettem a képeimmel. És itt álljunk is meg egy pillanatra, mert számomra a legfontosabb dolog, amikor a párokkal elkezdünk tervezni : a közös bizalom. Nekem kifejezetten fontos, hogy ne csak egy legyek a szolgáltatók között, hanem kialakuljon közöttünk egy baráti kapcsolat, egy kötődés, ugyanis ez a fényképeimnek és a stílusomnak is az alapja.

Az esküvőkre legtöbbször idegenként érkezem, de mindig barátként távozom.

Kontakt

Hadd hívjalak meg titeket egy finom csésze kávéra, teára vagy egy pohár jéghideg rozéra.

Szeretnélek titeket személyesen is megismerni.

finom dunahullám sütemény egy esküvőn