Szolgáltatások

A készülődéstől a menyasszonytáncig.
Együtt vagyok Veletek az esküvőtök napján és megörökítem a nagy nap legszebb és legfontosabb pillanatait.
Pillanatokat, amiket csak én látok.

GyukliGyula-INFO_Szolgaltatasok

Az esküvő az egyik legboldogabb és legizgalmasabb nap a nő és a férfi életében. A nap, amikor kimondják egymásnak a boldogító igent és elindulnak együtt, a közös úton. Ritka, talán páratlan nap ez, amikor a pár családtagjai és barátai, a számukra összes fontos személy egytől-egyig velük együtt ünnepel. Milyen szerencsés az, aki ezeket a csodálatos pillanatokat és emlékeket még sok évvel az esküvő után is újra és újra átélheti!

Hogyha szeretnétek, akkor elkísérlek titeket az esküvőtök napján, a készülődéstől egészen a menyasszonytáncig és megörökítem nektek a nap legszebb pillanatait, szép emlékekké varázsolva őket. Minden esküvőn próbálom magamból a lehető legtöbbet kihozni, folyamatosan együttélni a történésekkel, így sikerül őszinte és autentikus képekben visszaadni a nagy napotokat. Ezeket a fotókat büszkén megmutathatjátok a gyerekeiteknek vagy akár az ő gyerekeiknek is.

 

Minden esküvő egyedi. Nektek milyen terveitek vannak? Beszélgessünk róla vagy találkozzunk személyesen, biztosan van pár jó tippem a számotokra is, amire ti esetleg még nem gondoltatok.

1./ Külön napi kreatív fotózás

Különleges fényképek, stresszmentesen, időkorlát nélkül, a legszebb fényekkel.

2./ Párfotózás – Jegyesfotózás

Fényképek, amik csak rólatok szólnak. Az esküvői meghívókhoz vagy egyszerűen csak úgy.

3./ Esküvői album

Fogjátok a kezetekbe annak a sok tervezésnek és munkának a gyümölcsét egy saját, professzionális, kézzel készített albumban, mely méltó az esküvőtökhöz.